Mikulášské kouření

Vážení členové a příznivci PC Silesia.

Rád bych vám poděkoval za vaši pomoc a hojnou účast na klubovém Mikulášském kouření. Doufám že jste byli spokojeni a své dojmy z této akce si můžeme sdělit hned tuto středu 13.12.2017 od 18°°, kdy pořádáme naši letošní 12 Oficiálku .

Určitě jste zaznamenali, že námi oblíbená Matiční restaurace se přeměnila na volnomyšlenkářský Погребок music club.

Погребок by měl volně přeloženo znamenat sklep, takže od příště se tedy budeme scházet ve sklepě. Je povoleno na klubové schůzky sebou brát kytaru nebo jiný hudební nástroj, abychom obohatili naše klubové večery a naše krytí bylo dokonalé. Vždycky jde říci: “Hraje – až se mu od strun kouří” 🙂

* Radovan *

PS: přikládám výsledkovou listinu, bohužel ne všichni soutěžíci napsali na startovní kartičky celé své jméno, proto prosím ty, kdo znají příjmení oněch soutěžících, aby je doplnili a přeposlali našemu zprávci klubových stránek.

1.Pavel Hartl PC Bruntál / PC Silesia
2.Mudr. Martin Vašák PC Silesia
3.Jiří Zapletal PC Silesia
4. Tonda Světlík PC Silesia
5.Sonia Fajfkaři Ostravsko
6. Jiří Jurčík PC Silesia
7.Džetro Fajfkaři Ostravsko
8.Ing. Marek Plachký PC Silesia
9.Štěpán Fajfkaři Ostravsko
10.Bužma KDS
11.Radovan Kremer PC Silesia
12.Václav Pchálek PC Silesia
13.Mirek Kuba PC Silesia
14.Leo Fajfkaři Ostravsko
15.Ing. Huška Jan PC Silesia
16.Vaněk Martin PC Silesia


—————————————————————————————————————
Tolik tedy oficiálně od Radovana, a i já se připojuji s poděkováním za příjemný večer v příjemné společnosti. Ještě si dovolím připomenout událost, kterou jste patrně všichni zaznamenali, ať už osobně nebo zprostředkovaně. Ano, chci zmínit zemětřesení o síle asi 3,5 stupně Richterovy stupnice (novinky.cz/na ostravsku bylo v noci zemetreseni).

Zcela bez nadsázky tedy lze říci, že se v Opavě kouřilo, až se třásla zem.

1 komentář

  1. Ahoj všem kdo se zúčastnil soutěže a nejen těm. Děkuji za přijetí do opavského spolku a ve středu 13.12. tedy pozítří budu s kuřáckým i hudebním nástrojem na tom samém místě okolo 18.00 hod. Účast přislíbil Tony a Chorche a možná ještě pár dalších které jsem neviděl, jenom slyšel. Kdo chce ať se přidá.
    Těším se na středu Bužma

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *